A leghasznosabb téli és karácsonyi ajándékok

Hamarosan beköszönt a nagyon hideg idő, a fagyok, közeledik a Karácsony is. Az emberek java része az ilyen hűvös, esős időben inkább ilyesfajta ajándéknak örül. Az alábbi ünnepi reklámajándékokkal még a legfagyosabb napokat is fel fogja tudni dobni!

Már régen nem csak hagyományos toll, bögre vagy mappa reklámajándékokat lehet látni, szinte bármilyen termékre lehet logót vagy feliratot tetetni. Így ősszel, a téli szezon előtt azonban érdemes már azon gondolkodni, hogy milyen reklámtermékekkel fogjuk meglepni a vevőket, érdeklődőket, kollégákat.

Sok reklámajándékokkal foglalkozó cégnek van kifejezetten téli katalógusa, melyben a legjobb karácsonyi ajánlatokat tüntetik fel. Lássuk, mik a legjobb téli ajándékötletek!

Karácsonyi sütemények

A süteményeket szinte mindenki szereti, és már reklámsütik is vannak a piacon. Viszonylag diszkréten lehet elhelyezni az édességre a céglogót, ezért elsősorban inkább munkatársaknak ajánlott Karácsonyra a felfalható reklámajándék.

Adventi naptár

Adventi Naptár

Adventi Naptár – Ha a vállalatunk gyermektermékekkel foglalkozik, akkor nagyszerű marketingfogás lehet. Ha nem, akkor is hasznos reklámajándék családosok számára. Tipp: 1001reklamajandek.hu

Már léteznek adventi naptárak is, amelyek reklámcélt szolgálnak. Ezt is inkább családos munkatársaknak ajánlott adni, vagy valamilyen drágább szolgáltatás mellé. Ha a vállalatunk gyermektermékekkel foglalkozik, akkor nagyszerű marketingfogás lehet!

A jó hangulat titka

Nagyszerű ajándék lehet egy-egy hangulatvilágítás. Télen különös szerepet játszanak a fények, ezért kihagyhatatlan ajándék! Tulajdonképpen bárkinek ajándékozható kicsiktől nagyokig.

Termoszok, termo bögrék

A bögre egy klasszikus reklámajándék, de a termo bögrék és termoszok egy külön kategóriát képviselnek. A hideg időben nagyszerű, ha az ember melegen tudja tartani az italát. Az is nagyszerű, hogy bárkinek ajándékozhatjuk. Választhatunk hagyományost vagy karácsonyi mintásat is.

Pihe-puha és meleg

Rendkívül jó ajándék a hidegben egy meleg pulóver, sál vagy sapka. Ha ezt választjuk ajándéknak, ne feledkezzünk el a méretekről! Ha a vásárlóknak is szeretnénk adni, akkor többféle színben és méretben is kell rendelni.

Hozzászólás írása