A lenge öltözék káros hatásai

Főként a fiatalok körében terjed népbetegségként az, hogy télen mennyire kevés ruhát képesek viselni. Rövid kabátkák, félcipők, balerinák a legnagyobb téli fagyok idején. Az egészségünket kockáztatjuk a túlságosan lenge öltözékkel, hagyjuk meg ezeket a jó időre!

Miért lett ez a divat?

Már egy ideje trend a minél kevesebb ruha, főként a fiatalok öltöznek így, nem gondolva az alulöltözöttség káros hatásaira. Azonnali hatásként jelentkezhet a megfázás, lányoknál a felfázás, de később komoly szervi problémák is felmerülhetnek a kevés ruházat hatására. A divat kialakulásának oka egyértelműen az, hogy a lányok és nők egyre inkább adnak a külsejükre, és még a leghidegebb napokon is trendin szeretnének öltözni. Természetesen egy pulóver és vagy egy vastag nadrág is lehet ízléses, de nem mutatja az alakot, így pedig nehéz tetszeni az erősebbik nemnek – és természetesen a cél ez.

A remek derékmelegítő

A remek derékmelegítő – Ha hűvös van, húzzunk a derekunkra egy derékmelegítőt!

Trendi és véd is!

Ha nem vagyunk hajlandóak lemondani a vékonyabb darabokról, akkor íme néhány jó tanács. Vékonyabb cipőhöz vegyünk vastag zoknit vagy harisnyát, így kevésbé fog fázni a lábunk, és nehezebben tudunk felfázni. Azért a csizmák között elég jó darabok vannak, a balerinákat és edzőcipőket hagyjuk meg a tavaszi vagy nyári szezonra. Amennyiben a vékony pólók szerelmesei vagyunk, vegyünk alájuk derékmelegítőt! Igen szép darabokat lehet manapság beszerezni, így csinos és hasznos is egyben! Ha nagyon nem akarunk vastag pulcsi t magunkra húzni, akkor vegyünk több pólót fel, akár három rétegben is. Dobjuk fel a szettet egy sállal, ami a torkunkat és a mellkasunkat is megvédi.

Számtalan ilyen apróbb trükk van, amivel divatosak lehetünk, de azért ha nagyon hűvösre fordul az idő, inkább öltözzünk fel jó melegen, mielőtt súlyos betegségeink lennének az alulöltözöttség miatt.

Hozzászólás írása