A sportolók életében is fontos szerepet játszik a lökéshullám terápia!

Az egészséges életmód egyik legfontosabb eleme a rendszeres mozgás és a sportolás. A mai modern világban sajnos egyre kevesebb ember mondhatja el magáról, hogy rendszeresen sportol, pedig mozgásra mindenkinek szüksége van! A sok irodai, ülő munka viszont még jobban a mozgásszegény életmódhoz vezet, hiszen az emberek egyre jobban elszoknak a sportolástól és még nehezebben veszik rá magukat, hogy nekiálljanak valamit rendszeresen sportolni.

Az se jó természetesen, ha hirtelen sokat akarunk és kezdőként elkezdünk hatalmas súlyokat emelni, vagy túlterhelni szervezetünket. Sajnos az ilyen hirtelen életmódváltásból és a túlzott sportolásból sokan csúnya sportbalesetet tudnak szerezni. Igen fájdalmas lehet egy izomszakadás vagy egy izomhúzódás, esetleg egy kiugró térd. Szerencse hogy a lökéshullám terápia képes még a sportsérüléseken is segíteni.

Mi is az a lökéshullám terápia?

A sportolók életében is fontos szerepet játszik a lökéshullám terápia!

A sportolók életében is fontos szerepet játszik a lökéshullám terápia!

A lökéshullám terápia lényegében egy olyan fizikai energia, melyet a gyógyászat manapság már tökéletesen képes hasznosítania. Ezek a hullámok nagy intenzitású hanghullámok, melyek a célzottan tudnak segíteni a problémás területeken. A terápiának köszönhetően a vérkeringés fokozódik, a gyulladás csökkenni kezd és javul a beteg anyagcseréje.

A lökéshullám terápia után azonnal beindul a szervezet öngyógyírú mechanizmusa, mely akár hetekig eltarthat. Eközben a fájdalom folyamatosan csökken, a különböző mozgásszervi kórképek pedig jelentős javulásnak indulnak. A kötött izomzat szépen el tud lazulni, emellett javul még a sejtstruktúra, a szövetstabilitás is. A lökéshullám terápián résztvevők 80%-a már az első kezelések után észrevette a változást, mely idővel ahhoz vezetett, hogy a legtöbbjük teljesen panaszmentes lett. Ez az eljárás hullámokat hoz létre a bőrfelszín közelében, mely a környezeti szövetek roncsolása nélkül képes fájdalomcsillapítást, gyulladáscsökkentést elindítani, mindenféle mellékhatás és gyógyszeres kezelés nélkül!

Hozzászólás írása